Maraton Valencia Trinidad Alfonso 2019

Maraton Valencia 01 December 2019
In 2019 gaan we weer terug naar VALENCIA! Net als in 2016 en 2017 zullen we jullie weer meenemen naar de gaafste plekjes van deze stad! Het is voor ons echt een “thuiswedstrijd”! VAMOS!

De Maraton Valencia Trinidad Alfonso is er echt die gewoon op je lijstje MOET staan! Perfect georganiseerd, supersnel vlak parcours en dat allemaal door deze prachtige stad!
Als rasechte Spanjaard en ervaren marathonloper/trainer kan Joan je natuurlijk als geen ander meenemen naar “La Ciudad del Running!”

Valencia beschikt over een uniek park waar voorheen de Turia rivier doorheen liep en nu is omgedoopt tot het walhalla van de lopers! Uiteraard ligt hier dan ook de finish. Om wat specifieker te zijn heeft de Maraton de Valencia een van de meest unieke marathon finishes ter wereld. Je loopt de laatste 100 meter letterlijk over het water midden in La Ciudad de las Artes y las Ciencias (stad van de kunsten en wetenschappen)
De Valencianos rukken echt massaal uit om je hartstochtelijk aan te moedigen en ze omarmen “El Maraton” dan ook volledig!
Het heerlijke najaarsweer van Valencia maken het plaatje natuurlijk compleet!

Wij nemen jullie weer graag mee in 2019!

Bekijk hier het complete reisprogramma!