Paul van der Mee op weg naar #MR18 deel 4

Paul van der Mee op weg naar #MR18 deel 4

Na 107 dagen zitten de marathon trainingen erop. Afgelopen weekend heb ik de laatste lange loop gedaan van ‘maar’ 21 km en vanaf dat moment gaan de 2 relatieve rust in. Ik schrijf hier ‘maar’ omdat na de lange lopen in de weken ervoor van 30, 33 en 36km die 21km aanvoelde als een kort stukje 🙂

 

De afgelopen 3 maanden zagen er op sportief gebied zo uit:

  • 45 Geplande trainingen
  • Waarvan er door mij 36 zijn gedaan (voor de nieuwsgierige, ja ik heb wat trainingen overgeslagen, of vervangen door bv een bootcamp les)
  • 560 KM hardlopen
  • 61 Uur hardlopen
  • Heel veel gelletjes voor onderweg….
  • 9 Zwemsessies
  • 5 Bootcamp lessen (vanwege een lichte blessure helaas niet vaker kunnen doen….)
  • 6 Fysio Bezoekjes….

Schermafbeelding 2018-04-05 om 16.29.18

Wat je hierboven zit zijn de heatmaps van alle lopen/trainingen die ik gedaan heb als onderdeel van de 42195Breda trainingen. En na deze ruime 100 dagen kan ik nu wel zeggen dat ik alle rondjes om/door/langs/tussen het Mastbos in Breda nu wel weet en ook alles wat daar om heen ligt. Ook de omgeving van de High Tech Campus in Eindhoven (waar ik werk) heeft qua looproutes geen geheimen meer.

Teamfoto na 36km

De afgelopen 100 dagen zijn eigenlijk veel sneller gegaan dan ik dacht en voor ik het wist liepen we met de groep de 30 km. En hoewel het vanaf die 30km bij de volgende lopen van 33km en 36km toch wel echt werken werd hebben we deze toch ook goed af kunnen sluiten. Natuurlijk moet ik hiervoor de groep bedanken voor allen morele ondersteuning, maar natuurlijk ook de trainers Paul en Robbert. Zij sleurden ons door de trainingen, zorgden ervoor dat we op tijd wat te drinken en eten namen en bij (kleine) dipjes sleurden zij ons erdoorheen.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu hopelijk helemaal klaar ben voor de marathon op 8 april. Zowel mentaal als fysiek heb ik het idee dat ik er helemaal klaar voor ben en dus heb ik er veel zin in. Nu alleen nog hopen op droog weer, zonnetje erbij en niet te warm en niet te koud en dan is het helemaal ideaal.

Op naar #DeMooiste in Rotterdam op 8 April; Ik heb er heeeel veel zin in.

Komen jullie ons aanmoedigen ????

 

#42195Breda #MR18 #NewBalance