De eerste marathon van Rogier van Dijk

De eerste marathon van Rogier van Dijk

Zondag 9 april was voor mij een dag om niet te vergeten. Mijn eerste marathon, en niet zomaar één… De marathon van Rotterdam! Met veel plezier denk ik terug aan het vele en enthousiaste publiek dat me naar de finish schreeuwde in die laatste zware kilometers. Het moment dat ik de finishlijn passeerde was geweldig! …en ook een opluchting 😉

Ook aan de maanden voor de marathon denk ik met heel veel plezier terug. Ik besloot me op mijn eerste marathon voor te bereiden door deel te nemen aan marathonprogramma van 42195 Breda. Het programma heeft mijn marathonervaring echt  iets extra’s gegeven. Door samen met de groep van 42195 Breda te trainen en ook samen naar de marathon toe te leven. De basis van het programma is een goed persoonlijk trainingsschema en deskundige begeleiding. Waardoor ik ook echt anders ben gaan trainen (ook nu nog). En daarnaast ook: waardevolle thema avonden, gezelligheid tijdens de duurlopen met de groep, gezamenlijke deelname aan enkele loopwedstrijden en individuele aandacht.

De filosofie van Joan is dat een marathon, maar ook de training, vooral ook leuk moet zijn. En dat draagt hij ook uit in al zijn enthousiasme, positiviteit en tips! Voor mij was het belangrijk om de marathon op een verantwoorde manier te lopen en ook plezier te hebben in de trainingen en de voorbereidingen. Het marathonprogramma van 42195 Breda heeft me daar geweldig bij geholpen. Joan en alle anderen van 42195 Breda: bedankt!!”

rotterdam2017