Wie zijn wij?

42195 Breda is HET marathon platvorm van Breda en omgeving!

Joan Simon Artigas en zijn begeleidingsteam zijn stuk voor stuk ervaren en gedreven marathonlopers en hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd in het begeleiden, motiveren en inspireren van marathonlopers van elk niveau! Wij genieten misschien nog wel het meest van de prestaties van onze lopers!

Wij zorgen ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op jouw marathon in een super ontspannen sfeer en met professionele begeleiding. Wij vinden dat de marathon voorbereiding minimaal zo leuk moet zijn als de marathon zelf! Daar gaan we voor! Genieten voor/tijdens en na de marathon is het allerbelangrijkste voor ons!

Heb je al wat meer marathonervaring en wil je jezelf verbeteren dan gaan we daar samen mee aan de slag! Zo proberen we het beste in elkaar naar boven te halen.

In Samenwerking met TUI Sports en Loopreizen.nl verzorgen wij prachtige marathonreizen naar diverse TOP-marathons in het buitenland!  We gaan voor topkwaliteit EN veel gezelligheid! Altijd met lokale begeleiding en kleinschalig. De groep waar je mee traint is de groep waar je mee op reis gaat.

Powered by Run2Day Breda.